top of page

PEJSEK, KRÁLICE A KOTĚ Z VOŘÍŠKOVA


O všechny tři se skvěle starají ve spolku Voříškov, z.s. Tato trojice společně vyrazila na veterinární kliniku, kde každý z nich podstoupil různá ošetření. Faktura za kompletní ošetření všech zvířat byla ve výši 2 218 Kč. Emánek ani v tomto případě neváhal a rád fakturu uhradil.



Dasty je asi 8 letý zlatý retrívr, kterého do spolku odložil majitel z důvodu stěhovaní. Na veterinární klinice zatím podstoupil předoperační vyšetření. Jelikož je veterinou nepolíbený, tak ho v následujících dnech čeká ještě komplet balíček vyšetření - od očkování, čipování, kastrace, ošetření zubů, až po odstranění poměrně velkého novotvaru na pravé přední tlapce. Je to moc hodný a poslušný pes. Miluje lidi a pro svého pána by dýchal. Je nekonfliktní a má rád děti. Jak vidíme na úvodní fotce, tak miluje procházky a blátivé louže. 😂


Lola je králičí slečna, kterou v ČR nechali původní majitelé u známých kvůli odjezdu do zahraničí a už se pro ni nikdy nevrátili. Lola na klinice podstoupila očkování.

O kotěti Vilemíně, už jsem v jednom z našich článku psali. Je to koťátko nalezené v nedaleké obci. Pravděpodobně ji tam někdo i se sourozenci jednoduše vyhodil a zbavil se tak veškeré zodpovědnosti. Nyní potřebovala na klinice ještě revakcinaci.

Dasty, Lolo a Vilemínko, přejeme vám hlavně to, ať už vás nic netrápí a každý z vás si brzy najdete milující rodinu! ❤️

Emánek s týmem...
bottom of page