top of page

JABBA Z KAUZY HULICE



Jabba je dalším pejskem z mediálně známé kauzy Hulice. Pes měl to štěstí, že se dostal do spolku Voříškov, z.s. a tím pádem má novou šanci na lepší život, než ten, který doposud měl. I tento pejsek musel na veterinární kliniku, kde veškeré úkony Emánek rád uhradil. Celkově to bylo za 2 968 Kč.


Jabba na klinice podstoupil kastraci, RTG pokřivené nožky a kopletní testy krve. Vše dopadlo dobře, nožka je křivá po traumatické zlomenině. Dokud se na ni nebude projevovat bolestivost, operaci spíš nelze doporučit. A opravdu se zdá, že ho noha nebolí.

Jabba hledá domov. Je to roztomilouš! Nejraději je pořad s někým, ale v dočasné péči samotu trénují a poměrně se jim daří. Nový majitel by v tom měl určitě pokračovat. Spokojenější bude Jabba v domku se zahradou. S ostatními psy vychází bez problémů. Na procházkách je ještě opatrný a k novým věcem a lidem nedůvěřivý. Nový majitel by měl být citlivý, ale vyrovnaný člověk, který ho dokáže provést světem, který teprve poznává. Jabba je mladý pejsek, věk ve Voříškově odhadují do 3 let. Na nožičce a tlapce má stará zranění, ale nijak ho neomezují.

Jabbo, přejeme ti, ať co nejdříve tu svou milujicí rodinu najdeš! ❤️

Emánek s týmem...
bottom of page