top of page

DVA CHLUPÁČI Z VOŘÍŠKOVA


O tyto dva chlupáče se skvěle starají ve spolku Voříškov, z.s. Po dobu, co jsou ve Voříškově, stihli oba dva navštívit veterinární kliniku, kde podstoupili různá ošetření, které Emánek uhradil a těmto pejskům velmi rád pomohl. Celková částka za ošetření činila 21 860 Kč s DPH.


Šao - Paje je nádherný bišonek. Má moc milou povahu a miluje vše živé. Je vhodný do rodiny s dětmi a ocení i psího kámoše. Majitelé se ho bohužel vzdali i přesto, že jej milovali a dobře o něho pečovali. A to pro jeho dobro. Nemohli mu již věnovat dostatek času a tak byl Šao skoro celé dny sám. Zvykl si, ale určitě mu může být někde lépe, kde s ním bude nová rodina trávit mnohem více času. Šao podstoupil čištění zoubků a kastraci.


Maya je bezproblémová labradorka s povahou přesně jako z příručky. Miluje lidi, děti, stejně tak i vodu. Protože moc nesportovala, tak má pár kilo nahoře a nemá na míč fyzičku. Nicméně není to žádná stařešina, tak se do formy jistě brzy dostane. Vychází se psy a ve Voříškově bez problémů zvládá i kočky. Maya podstoupila kastraci, měla zvětšené vaječníky a cysty na děloze, vše se posílá na histologii. Dále přišla o spoustu zubů, které již nešlo zachránit a ty ostatní má vyčištěné. Zároveň se udělal rentgen kyčlí, protože občas trošku divně vytáčela pánev.

Šao a Mayo, přejeme vám už jenom štěstí a brzké nalezení vašich nových, milujících rodin. ❤️

Emánek s týmem...
bottom of page